سایت تجلیلی خبری عرشه

در این از بروز ترین اخبار ایران آگاه شوید

سایت تجلیلی خبری عرشه

در این از بروز ترین اخبار ایران آگاه شوید

در این از بروز ترین اخبار ایران آگاه شوید در این از بروز ترین اخبار ایران آگاه شوید در این از بروز ترین اخبار ایران آگاه شوید

  • ۰
  • ۰

علت نبستن ژله چیست؟

– نسبت مواد مورد نیازی که برای تهیه ژله استفاده می کنید، نامناسب می باشد.

– مایع ژله را بیش از اندازه روی حرارت می گذارید.

– قالب را به شیوه اشتباه آماده می کنید.

– برای برگرداندن ژله داخل ظرف مورد نظر از شیوه صحیح استفاده نمی کنید.

  

حالا که متوجه شدید چرا پودر ژله نمی بندد، با رعایت راه حل های زیر می‌توانید از شل شدن و نبستن ژله پیشگیری کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا مراحل و روش تهیه یک ژله سفت و خوشمزه را برای شما بیان کنیم.

 

شیوه درست تهیه کردن ژله

نخستین قدم برای درست کردن یک ژله سفت و خوشمزه، رعایت کردن میزان نسبت ترکیب مواد و روش درست تهیه آن است. برای تهیه یک بسته ژله ۱۰۰ گرمی نیاز به یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد دارید. ابتدا پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و به آهستگی هم بزنید. چنانچه می‌خواهید ژله شفاف و یکدستی داشته باشید، با استفاده از شیوه بن ماری، چند دقیقه مایع ژله را بر روی بخار کتری بگذارید.

 

در انتها یک لیوان آب سرد را به مخلوط بیفزایید و به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال بگذارید. برای سفت شدن بیشتر ژله می‌توانید به جای یک لیوان آب سرد، از نصف لیوان آب استفاده کنید.

منبع: https://khabarjoo24.com

  • ۰۱/۰۸/۰۹
  • کافه گلدون

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی